Shenzhen chuangjiakang Electronics Co.,Ltd

Νέα

Χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να σταματήσετε το κάπνισμα
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-20 10:57:07  Hits: 10

nin τα τελευταία χρόνια, τα e-cigarettes έχουν γίνει ένα πολύ δημοφιλές να σταματήσει το κάπνισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης γνωστές ως VAPES ή E-CIG, είναι πολύ λιγότερο επιβλαβείς από τα τσιγάρα και μπορούν να σας βοηθήσουν να σταματήσετε το κάπνισμα για καλό.&#

-

-

-an Το e

cigarette είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να εισπνεύσετε νικοτίνη σε ατμό αντί για καπνό.

/e

cigarettes δεν καίγονται καπνό και δεν παράγουν πίσσα ή μονοξείδιο του άνθρακα, δύο από τα πιο επιβλαβή στοιχεία στον καπνό του καπνού.

-they εργάζεται με θέρμανση ενός υγρού που τυπικά περιέχει νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη και \\ ούτε λαχανική γλυκερίνη και αρτύματα.

using ένα e-cigarette είναι γνωστό ως Vaping.

nwhat τύπους e

cigarette είναι εκεί;

ere είναι μια ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων:

-cigalikes μοιάζει παρόμοια με τα τσιγάρα καπνού και μπορεί να είναι διαθέσιμα ή επαναφορτιζόμενα.&#vape στυλό διαμορφώνονται σαν ένα στυλό ή ένα μικρό σωλήνα, με μια δεξαμενή για να αποθηκεύσετε e

liquid, να αντικαταστήσετεn101; ικανά πηνία και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

-pod συστήματα είναι συμπαγείς επαναφορτιζόμενες συσκευές, συχνά διαμορφώνονται σαν ένα ραβδί USB ή ένα βότσαλο, με e

liquid κάψουλες.

-Τα mods έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, αλλά είναι γενικά οι μεγαλύτερες συσκευές e

cigarette. Έχουν μια δεξαμενή επαναχρησιμοποίησης, μακρύτερα διαρκεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και μεταβλητή ισχύς.

-how επιλέγω το σωστό e

cigarette για μένα; ​​

-a επαναφορτιζόμενη e

cigarette με μια επαναχρησιμοποίηση δεξαμενή παράδοση νικοτίνη πιο αποτελεσματικά και γρήγορα από ένα ένα μοντέλο μιας χρήσης και είναι πιθανό να σας δώσει μια καλύτερη πιθανότητα να σταματήσετε το κάπνισμα.

&#

&39, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα τσιγάρο, στυλό ή σύστημα pod.#&#n39; re ένα βαρύτερο καπνιστή, σκόπιμο να δοκιμάσετε ένα στυλό Vape, σύστημα Pod ή Mod.

&#-

 39 είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή δύναμη του e

liquid για να ικανοποιήσετε το δικό σας ανάγκες.

-na εξειδικευμένο κατάστημα vape μπορεί να βοηθήσει στη βρήση της σωστής συσκευής και υγρό για εσάς.

you μπορεί να λάβετε συμβουλές από ένα εξειδικευμένο κατάστημα vape ή-your τοπική στάση καπνίσματος.&#will ένα e

cigarette με βοηθήστε Σταματήστε το κάπνισμα;

-man χιλιάδες άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη σταματήσει το κάπνισμα με τη βοήθεια ενός e&cigarette. Υπάρχουν αυξανόμενες αποδείξεις ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικές.#-using ένα e

cigarette μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους πόθους της νικοτίνης. Για να πάρετε το καλύτερο από αυτό, βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε όσο χρειάζεστε όσο χρειάζεστε και με τη σωστή δύναμη της νικοτίνης στο e

liquid σας.--a Major Meg κλινική δοκιμή που δημοσιεύθηκε το 2019 που δημοσιεύθηκε το 2019 ότι, όταν σε συνδυασμό με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων-to&to#face υποστήριξη, οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν e

cigarettes για να σταματήσουν το κάπνισμα ήταν δύο φορές πιο πιθανό να πετύχουν ως άτομα που χρησιμοποίησαν άλλα προϊόντα της νικοτίνης

101, όπως τα μπαλώματα ή τα ούλα.

you δεν θα πάρετε το πλήρες όφελος από το Vaping, εκτός αν σταματήσετε εντελώς το κάπνισμα τσιγάρων. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές από ένα εξειδικευμένο κατάστημα Vape ή την τοπική εξυπηρέτηση του καπνίσματος.

getting Expert Βοήθεια από την τοπική εξυπηρέτηση του καπνίσματος σας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να σταματήσετε το κάπνισμα για καλό.

-find σας τοπική στάση καπνίσματος

how ασφαλή είναι e-in the uk, οι e

in the uk, οι e

in το Ηνωμένο Βασίλειο ρυθμίζονται στενά για την ασφάλεια και την ποιότητα.&#

-39, δεν είναι εντελώς ελεύθεροι, αλλά φέρνουν ένα μικρό κλάσμα του κινδύνου των τσιγάρων.

e

cigarettes δεν παράγουν πίσσα ή μονοξείδιο του άνθρακα, δύο από τα πιο επιβλαβή στοιχεία στον καπνό του καπνού.

The υγρό και ατμός περιέχουν μερικές δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες που βρίσκονται επίσης στον καπνό τσιγάρων, αλλά σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα .

&#

&#

-

-__ ουσία είναι η εθιστική ουσία στα τσιγάρα, είναι σχετικά αβλαβής.&#

als καπνός καπνού, πολλά από τα οποία είναι τοξικά.

&#nicotine αντικαταστάθηκε

101; η θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για πολλούς Χρόνια για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα και είναι μια ασφαλή θεραπεία.-&are e#cigarettes ασφαλή για τη χρήση στην εγκυμοσύνη; πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο επιβλαβείς για μια έγκυο γυναίκα και το μωρό της από τα τσιγάρα.

if you

39;-but Εάν βρείτε τη χρήση ενός e

cigarette χρήσιμη για την διακοπή και τη διαμονή του smokefree, είναι πολύ πιο ασφαλής για εσάς και το μωρό σας από το μωρό σας παρά να συνεχίσετε να καπνίζετε.

do θέτουν σε κίνδυνο πυρκαγιάς; Έχουν υπάρξει περιπτώσεις e

cigarettes που εκρήγνυται ή η σύλληψη πυρκαγιάς.-

as με όλες τις επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο σωστός φορτιστής και η συσκευή δεν πρέπει να αφήνεται η φόρτιση χωρίς επιτήρηση ή μια νύχτα.

cigarettes

-

if υποψιάζεστε ότι έχετε βιώσει μια παρενέργεια στην υγεία σας από τη χρήση του e&cigarette σας ή θα ήθελα να αναφέρετε ένα p Ructiont Defect, αναφέρει αυτά μέσω του συστήματος#yalload Card.

is e

is e

cigarette ατμών επιβλαβείς σε άλλους;-

-


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ' \\nthis έρχεται σε αντίθεση με τον παθητικό κάπνισμα από το κάπνισμα, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι πολύ επιβλαβές για την υγεία. \\n \\nne \\ne \\nne \\nne \\ncigarettes δεν είναι σήμερα διαθέσιμες από το NHS με συνταγή , Έτσι δεν μπορείτε να πάρετε ένα από το GP σας. \\n \\nyou μπορείτε να τα αγοράσετε από εξειδικευμένα καταστήματα vape, μερικά φαρμακεία και άλλους λιανοπωλητές, ή στο διαδίκτυο. \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Ασφάλεια Vaping: Αιτί...

Επόμενο: Τι είναι το ηλεκτρ...